Home / Rubrikë (Faqe 4)

Rubrikë

Thonë se një buzëqeshje e ëmbël reflekton jetën tuaj.

Përveç estetikës kujdesi oral ndikon edhe në shëndetin tuaj të përgjithshëm, ndaj kujdesi i dhëmbëve është shumë i rëndësishëm. Të gjithë sot duan një buzëqeshje “hollywood-iane” , dhëmbë të bardhë. Zbardhimi i dhëmbëve sot është një nga procedurat më të kërkuara dhe më të njohura për arsye estetike. Një proçedurë …

Lexo më shumë

Reflektim COVID 19 nga Julian Sopaj

Unë po kaloja nëpër një libër kur gumëzhitja e qetësisë së kafes u ndërpre nga pingëllimi i vazhdueshëm i celularëve. Të gjithë i kishim marrë lajmet: Qeveria kishte pezulluar të gjitha institucionet arsimore për dy javë. Unë pyesja me zë të lartë: <<A u dha fund universi >>??  Dy javë …

Lexo më shumë