Home / Regjistroni biznesin tuaj

Regjistroni biznesin tuaj

Logo-eyca-karta-1

Ju ftojmë të beheni pjesë e KARTËS RINORE EVROPIANE për të reklamuar biznesin tuaj me
produktet dhe shërbimet tek rrjeti ynë evropian, me mbi 6 milionë anëtarë dhe mbi 60 mijë
biznese në Evropë që reklamojnë ofertat dhe shërbimet e tyre.
Aktualisht janë mbi 200 biznese dhe kompani në Shqipëri, të cilat janë berë pjesë e platformës
sonë duke reklamuar produktet dhe shërbimet e biznesit tek mbi 500 mijë të rinj në Shqipëri.
Është një mundësi vërtet e mirë për të promovuar dhe reklamuar biznesin tuaj.

Arsyet përse bizneset duhet të bëhen pjesë e platformës:

Bëheni pjesë e një platforme evropiane me mbi 60 mijë biznese dhe
6 milionë përdorues / klientë potencialë.
Promovoni online ofertat dhe sherbimet duke informuar 500 mijë të rinj që mund të
jenë të interesuar për shërbimet / produktet tuaja në Shqipëri.
Më shumë mundësi përfitimi pasi do të informohen më shumë turistë dhe klientë potencial
për ofertat dhe vendodhjen e biznesit.
Do promovoheni në mediat sociale, me fushatë marketing me e-maile, FB, Newsletter dhe
nëpërmjet katalogut i cili do të shpërndahet te të rinjtë kartëmbajtës dhe online në internet.
Do të keni më shumë klikime në website-in e biznesit.
Vlerësim për brandin dhe imazhin e biznesit tuaj për përgjegjësinë sociale dhe ofertat
drejtuar të rinjve në Shqipëri.
Të gjitha shërbimet tona do të jenë falas, për promovimin e biznesit dhe ofertave të tyre tek të rinjtë shqiptare dhe të huaj online.

 

Në rast bashkëpunimi, biznesi ka përgjegjësinë të ofroj zbritjen e cila fillon nga 10%  ose me paketa të vecanta  për të gjithë klientët të cilët paraqiten me Kartën Rinore.

Marrëveshja midis biznesit dhe qendrës sonë nuk ka asnjë detyrim financiar.

Plotësoni formularin më poshtë

  EMRI I KOMPANISË: (i nevojshëm)
  NIPT (i nevojshëm)
  EMRI I BIZNESIT: (i nevojshëm)
  FORMA LIGJORE: (i nevojshëm)
  ADRESA: (i nevojshëm)
  KODI POSTAR: (i nevojshëm)
  QYTETI: (i nevojshëm)
  NUMER TELEFONI: (i nevojshëm)
  WEBSITE:
  E-MAIL: (i nevojshëm)
  PERSONI KONTACT: (i nevojshëm)
  SKONTO %: (i nevojshëm)
  LLOI I SKONTOS: (i nevojshëm)
  NGARKONI LOGON E KOMPANIS(deri ne 5MB) (i nevojshëm)