Home / Rubrikë (Faqe 12)

Rubrikë

Shën Valentini

Shën Valentini, festa e dashurisë, dita e dedikuar atij që dua… ose më saktë dita që ai duhet të më kushtojë mua! Këtë Shën Valentin dua shumë, dua atë, dua botën! Dua të më plotësohen dëshirat si Jamie-t në shëtitjen e paharrueshme. Dua të shoh yjet si ajo dhe Landoni …

Lexo më shumë

Ajo që dua… Nga Uendi

E dua moshën time, e dua rininë, energjinë, gjallërinë. Dua jetën e gjimnazit si në Gossip Girl. Të kem Louboutin-et e Blake Lively-t dhe cantën Chanel të Leighton Meester-it. Dua të eci në rrugët e New York-ut të Carrie Bradshaw-t. Dua të punoj në Wallstreet-in e Dicaprios, por të fle …

Lexo më shumë