Home / Histori Suksesi

Histori Suksesi

Seminar: “Nxitja e pjesëmarrjes rinore nëpërmjet Kartës Rinore Evropiane” | Strasbourg, Francë

Përfaqësues të Qendrës Youth Act morën pjesë në seminarin e organizuar nga EYCA dhe Këshilli Europës në Strasbourg, Francë me temë: Zbulimi i modeleve të ndryshme të pjesëmarrjes demokratike: nxitja e pjesëmarrjes rinore nëpërmjet #EuropeanYouthCard.  Qëllimi i këtij seminari ishte të ofronte hapësirë për debat dhe njohjen e formave të …

Lexo më shumë

Histori suksesi | Finlandë

Dy të rinj nga Qendra Youth Act morën pjesë në seminarin e zhvilluar nga European Youth Card Association dhe Këshilli i Europës në datat 5-7 Maj 2019, në Helsinki. Tema e këtij seminari ishte “Roli i Kartës Rinore Evropiane në ofrimin e shërbimeve të punës për të rinjtë” dhe u …

Lexo më shumë

Histori Suksesi në Portugali

Shqipëria u përfaqësua nga Romina, vullnetare e Qendrës Youth Act në aktivitetin me titullin “Partnership-building Activity, Make the Move IV 2017”, e organizuar në Portugali, pikërisht në qytezën Vila da Marmeleria. Ishte një organizim perfekt për të bërë të mundur krijimin e marrëdhënieve ndërmjet organizatave rinore prezente në Europë. Trajnimi …

Lexo më shumë

Trajnim “Light the Horizon” në Turqi

Youth Act Center u përfaqësua nga një vajzë vullnetare në Trajnimin “Dritë Horizonti” të mbajtur në qytetin Akçakoca, Turqi, në datat 15-24 Qershor. Trajnimi ndihmoi të rinjtë që nëpërmjet angazhimit të tyre në aktivitete, workshope dhe lojra në grup, të rritej më tepër perceptimi i integrimit social, duke synuar krijimin e …

Lexo më shumë

Trajnimi “Peace of Cake” në Londër

Sapo u mbyll me sukses të plotë dhe një trajnim tjetër, titulluar “Peace of Cake” me temë kryesore zgjidhjen e konflikteve nga një perspective unike, duke identifikuar ndryshimet midis kombësive të ndryshme. Ky trajnim u mbajt në datat 19.01.2017-27.01.201, në Londër, Angli.     Qendra Youth Act ishte organizatë partnere …

Lexo më shumë

Trajnim në Sevilla!

  Sapo ka përfunduar me sukses Trajnimi me titull “YIntro- Stepping into Youth Information Training”, ku Youth Act Albania ishte një ndër organizatat dërguese duke u përfaqësuar me dy anëtarë të Kartes Rinore Evropiane. Ky  trajnim u zhvillua në qytetin e Seville në Spanjë, dhe zgjati 6 ditë (23-29 Tetor 2016) …

Lexo më shumë

Histori Suksesi ne Slloveni!

Youth Act Center u përfaqësua nga dy  vullnetarë në Konferencën Europiane mbi politikat që zbatohen në luftën kundër alkoolit e cila u mbajt në Ljubjane, Slloveni. Në këtë konferencë e cila kishte si pjesëmarrës rreth njëqind të rinj nga gjithë Europa e jo vetëm (ishin prezentë dhe dy të rinj …

Lexo më shumë

Histori Suksesi “Dialogue Among Colours”

Shqipëria ishte e pranishme në shkëmbimin Dialog Among Colours, e përfaqësuar nga një grup prej 6 pjesëtarësh nga qendra YouthAct. Shkëmbimi u zhvillua në qytetin e Bursës, Turqi, gjatë 10 ditëve (11-20 Maj). Ai organizohej me qëllim nxitjen e bashkëpunimit dhe komunikimit mes të rinjve përmes këmbimit të informacionit dhe …

Lexo më shumë

Histori suksesi nga Uendi Kodheli

Të premten, më datë 26 Shkurt, ka përfunduar trajnimi frytdhënës, i titulluar “50/50”, ku ndër rreth 20 të përzgjedhur ishte edhe vullnetarja e organizatës Youthact, Uendi Kodheli. Trajnimi u zhvillua në qytetin e Durrësit, gjatë 4 ditëve (23-26 Shkurt). Ai organizohej nga Drejtoria e Koordinimit të Politikave Rinore në Ministrinë …

Lexo më shumë

Histori Suksesi nga Denisa Rira

Sapo ka përfunduar me sukses Kursi I Trajnimit me titull “Don’t’Exclude, Lest’s Include”, ku Youth Act Albania ishte një ndër organizatat dërguese dhe u përfaqësua nga vullnetarja e qëndrës Denisa Rira. Kursi i trajnimit u zhvillua në qytetin e Mus në Turqi, dhe zgjati 8 ditë (5-12 Shkurt 2016) Pjesë …

Lexo më shumë