Home / Kurse dhe Trajnime

Kurse dhe Trajnime

Trajnim 1 Ditor FALAS me temë: “Si ndërtohet një Cv e suksesshme”

Tema: “Si ndërtohet një cv e suksesshme” Zhvillimi: E shtunë më 16.03.2019 ora 11.00 Vendi i zhvillimit: IRISOFT EDUCATION, Rr. Muhamet Gjollesha tek kryqezimi i Inxhinierisë së Ndërtimit. Përshkrimi: Curriculum vitae është prezantimi dhe pasqyra e profesionalizmit të gjithësecilit përballë punëdhënësit. Në treg qarkullojnë disa formate të cilat mund të …

Lexo më shumë

Trajnim PROFESIONAL për MENAXHERË dhe DREJTUES

Tema: “Të drejtosh dhe menaxhosh suksesshëm një biznes” Fillimi i trajnimit: E shtunë 09.03.2019 ora 14.00 Vendi i zhvillimit: IRISOFT EDUCATION, Rr Muhamet Gjollesha tek Kryqëzimi i Inxhinierisë së Ndërtimit Kohëzgjatja: 10 seanca nga 90 minuta Përshkrimi:  Të drejtosh dhe menaxhosh në kushtet e tregut në Shqipëri është një sfide …

Lexo më shumë

Trajnim 1 ditor FALAS: STRATEGJITË INTELIGJENTE TË MARKETINGUT

STRATEGJITË INTELIGJENTE TË MARKETINGUT Zhvillimi: E shtunë 23.02.2019 Ora: 14.00 Adresa: Rr Muhamet Gjollesha tek Kryqëzimi i Inxhinierisë së Ndërtimit, pranë ambjenteve të IRISOFT EDUCATION Përshkrimi:  Marketingu sot në botë është shkenca e shekullit por në Shqipëri jo rrallherë barazohet me format më tipike dhe sipërfaqësore të tij si me shitjen, …

Lexo më shumë

Trajnim | Kërkohen pjesëmarrës nga Shqipëria

Tema: “Youth Participation – From Right to Act” Data: 24.01.2019 – 01.02.2019 Vendi: Slavonski Brod, Kroaci Kërkohen: Tre pjesëmarrës nga Shqipëria   Ky projekt do të bëjë bashkë 24 pjesëmarrës të rinj, punonjës të rinj, përfaqësues i autoriteteve lokal nga 8 vendet e Europës, të përfshirë direkt në punë me të …

Lexo më shumë

Hapen kurset për Auditues Energjetik të Çertifikuar (AEC) dhe Menaxher Energjetik të Çertifikuar (MEC)

Hapen kurset për Auditues Energjetik të Çertifikuar (AEC) dhe Menaxher Energjetik të Çertifikuar (MEC) AEC dhe MEC janë programe trajnuese të hartuar në bashkëpunim dhe me pjesëmarrjen e ekspertëve të Agjencisë Italiane për Teknologjitë e Reja, Energjinë dhe Zhvillimin Ekonomik të Qendrueshëm (ENEA) Programi i Menaxherit Energjetik të Çertifikuar (MEC) …

Lexo më shumë

Trajnimin Profesional në JAVA

Qëndra Didaktike Irisoft – Starton për ju Trajnimin Profesional në JAVA për të gjithë ata që duan të mesojnë, të avancojnë në këtë gjuhë programimi mund të bëhen pjesë e këtij trajnimi për tu formuar me tepër. Ky kurs starton nesër në orën 11 : 00 . Te gjithë të …

Lexo më shumë

Kurse, trajnime, pregatitje për fakultet

Irisoft Education sjell per te gjithe nxenesit dhe studentet celesin drejt nje suksesi te garantuar. Gjithashtu edhe per femijet kurse te ndryshme per pergatitje shkollore ose jashteshkollore. Në të gjithë punën e vet i gjithë stafi i qendrës është shumë i motivuar për të kryer një shërbim sa më cilësor …

Lexo më shumë

Trajnim informues FALAS 1 ditor me temë: “Sfidat e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore”

Trajnim informues FALAS 1 ditor me temë: “Sfidat e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore” Zhvillimi: E shtunë më 01.09.2018 ora 11.00 Vendi i zhvillimit: IRISOFT EDUCATION Përshkrimi: Menaxhimi i Burimeve Njerëzore tanimë për nga rëndësia është kthyer në profil prespektive punësimi në Shqipëri. Në aspektin e gjerë të elementeve, pikave dhe …

Lexo më shumë