Home / Rubrikë (Faqe 2)

Rubrikë

Të rinjtë shqiptarë dhe problemet e tyre

Nga Behar Osmani – Jeta në rini është përplotë stuhi. Stuhi që sjellin herë dhimbje, herë kënaqësi. Herë kënaqësi sjellë jeta e rinisë në shoqëri, por edhe dhimbje sjellë jeta e rinisë në vetmi… Në moshën e rinisë përfundon mosha e lumtur e fëmijërisë. Mosha e lumtur e fëmijërisë përfundon, por mosha e shqetësimeve të rinisë …

Lexo më shumë

Ne mundemi!

  Jetojmë në Shqipëri dhe e dimë, që ajo ka probleme! Vendi ynë është nje vend I vogël me të mirat dhe të këqijat e saj. Nuk ka një ditë që ne nuk përballemi me lajmet nga më të ndryshmet për vendin tonë. Unë si individ i kësaj shoqërie kam …

Lexo më shumë

ESE PËR FALJEN – NGA NJË 10 VJEÇARE!

  Ndonjëherë – por si shpesh – fëmijët thonë ca gjëra të thjeshta (për t’u thënë) dhe të thella për t’u kundruar, e shumë të zorshme për t’u zbatuar. Eseja e penis enlargement mëposhtme është njëra prej tyre. Materiali është i paredaktuar – përveç ndonjë shenje pikësimi. Por thelbi mbetet i njëjtë: …

Lexo më shumë

Fati, i ndërtuar apo i paracaktuar ?!

Ndoshta një temë disi e thellë për tu analizuar, ndoshta një temë jo e goditur për moshën apo nivelin e dijeve të individit tim. Gjithsesi, zgjedhjen e kam bërë tanimë. Shpresoj të paktën të arrij deri në përfundimin e mendimin tim. Me vlera apo jo, kjo për mua është një …

Lexo më shumë

30 qytetet më të bukura në Evropë

  Këto janë 30 qytetet më të  bukura në Evropë, sipas Shoqatës Japoneze të Agjentëve të Udhëtimit (Jata). Kjo listë e këtyre qyteteve është publikuar nga gazeta  britanike “The Telegraph”. 1. Kilkenny, Irlandë   2. Berat, Shqipëri   3. Civita di Bagnoregio, Itali   4. Procida, Itali   5. Conwy, Uells   6. Lech, Austri …

Lexo më shumë