Home / Njoftime dhe Aktivitete

Njoftime dhe Aktivitete

Kampi Rinor Rural EYCA

Kampi Rinor Rural EYCA, një projekt nga Paneli Rinor i EYCA, ka përfunduar me sukses, duke bashkuar 45+ individë të rinj dinamikë nga zonat rurale në të gjithë Evropën. Gjatë periudhës 11 deri më 17 prill, pjesëmarrësit fituan njohuri të paçmueshme për iniciativat rurale nga rajone të ndryshme, mësuan mënyra …

Lexo më shumë

Seminar: “Të rinjtë si promovues të qëndrueshmërisë: Karta Rinore Evropiane si një mjet për të përforcuar lëvizshmërinë e qëndrueshme” | Vitoria-Gasteiz, Spanjë

Në datat 29 Nëntor – 1 Dhjetor, drejtoresha ekzekutive e Qendrës Youth Act, znj. Sabina Borakaj mori pjesë në seminarin “Të rinjtë si promovues të qëndrueshmërisë: Karta Rinore Evropiane si një mjet për të përforcuar lëvizshmërinë e qëndrueshme”, në Vitoria-Gasteiz. Ky seminar u organizuar nga EYCA (European Youth Card Association) …

Lexo më shumë