Home / Directory listing

Blog Archives

GoOpti

Udhëtoni nga Tirana drejt aeroporteve të Prishtinës dhe Shkupit me çmimet më të ulta! Përfitoni zbritjen tuaj duke telefonuar 069 3316551 ose dërgoni një email në [email protected] Tirana – Prishtina aerport nga 14 Euro (1,699 ALL) Tirana – Shkup aerport nga 17 Euro (2,000 ALL) Tirana – Ohër aerport nga 17 …

Lexo më shumë

Dominusoft

Dominusoft trainings ofron 10 dhe 20% zbritje për anëtarët e Kartës Rinore Evropiane për: 12 programe profesionale  (20% zbritje) ↪Web Design ↪Web Development – Python/ Dhango Framework ↪Asp.net ↪C/C++ ↪Java ↪Mobile & Cloud ↪PHP ↪Linux ↪Graphic DESIGN ↪React Native/SQL Lite ↪Teknik IT – Kurs Gjermanisht (10% zbritje) (Metoda Shcritte Neu International) – …

Lexo më shumë