Home / Rubrikë (Faqe 10)

Rubrikë

10 libra që çdo grua duhet të lexojë

Shumë njerëz mund të këshillojnë libra. Kjo është njëra prej përzgjedhjeve. 1.Qielli S’ka Preferenca nga Erich Maria Remarque Kjo është historia e një vajze që nuk i ka mbetur më asgjë për të humbur në jetë. Clerfayt- një garues makinash merr Lilianën nga dhoma e saj e sanatoriumit ku ajo …

Lexo më shumë

Koncepti ” Dashuri “

Nga: Altedo Myteveli          Misioni i njeriut në këtë jetë është të jetojë, dashurojë (dhe të presë vdekjen). E dini cila është gjëja më e bukur në jetë? Fatkeqmirësisht është dashuria. Dashuria është të mos hequrit dorë asnjëherë, edhe kur bota shëmbet para syve të tu. Dashuria …

Lexo më shumë

Risia në aplikacione – Spontan

Përshkrimi shkurt: Ditët e sotme, po mbytemi nga informacioni dhe njëkohësisht po vdesim nga dija… Spontan frymon të kundërtën. Thjesht shkarkon app, zgjedh interesat (5 minimumi) dhe e mban në telefon. Pjesa tjetër na takon ne. Misioni ynë: Shtyrja e limiteve të dijes dhe skepticizmit në fushat ku është ngritur …

Lexo më shumë

Zgjohu rini, bota eshte e jotja!

Nga Kei Hysi.   Ndoshta tani që je duke lexuar këtë artikull ti je rehatuar diku në një kafene ose në shtëpi me nje smart phone në dorë ose ndodhesh përpara ekranit të një komjuteri. Të jem e sinqertë me ty dhe unë si ti kam një ekran përpara meje …

Lexo më shumë