Bursa, Kurse dhe Trajnime

Trajnim profesional 1 ditor me temë: “Vetëbesimi dhe Suksesi”

Trajnim profesional 1 ditor me temë: “Vetëbesimi dhe Suksesi” Pikat kryesore të trajnimit: -Çfarë është Vetëbesimi? -Sa punojmë ne për përmirësimin e vetvetes ! -Vetëbesimi,elementi kryesor për zhvillimin personal & profesional -Mënyra të vërtetuara shkencërisht nga psikologë,për të rritur Vetëbesimin ! -Formula e Suksesit ! Zhvillimi: E shtunë më 24.02.2018 …

Lexo më shumë

Bursa në Universitetin e Graz-it në Austri

Hapet Thirrja për Bursa në Programin Erasmus + në Universitetin e Graz-it në Austri për semestrin e parë të vitit akademik 2018-2019. Universiteti i Tiranës hap thirrjen për aplikime për bursa për mobilitete në Universitetin e Graz-it, në kuadër të programit Erasmus +, për studentët e UT-së për studime, për …

Lexo më shumë

Trajnim 1 Ditor FALAS me temë: “Psikologjia e shitjes”

Trajnim 1 Ditor FALAS me temë: “Psikologjia e shitjes” Zhvillimi: E premte më 16.02.2018 ora 14.00 Vendi i zhvillimit: IRISOFT EDUCATION Përshkrimi: Suksesi nuk është i rastësishëm, as dështimi nuk është një rastësi. Ato janë të parashikueshëm! Shitja nuk është teknikë, por ajo është emocion! Të interesuarit për informacion shtesë …

Lexo më shumë