Bursa, Kurse dhe Trajnime

Trajnim informues FALAS 1 ditor me temë: “Sfidat e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore”

Trajnim informues FALAS 1 ditor me temë: “Sfidat e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore” Zhvillimi: E shtunë më 01.09.2018 ora 11.00 Vendi i zhvillimit: IRISOFT EDUCATION Përshkrimi: Menaxhimi i Burimeve Njerëzore tanimë për nga rëndësia është kthyer në profil prespektive punësimi në Shqipëri. Në aspektin e gjerë të elementeve, pikave dhe …

Lexo më shumë

Trajnim prezantues FALAS 1 Ditor

Trajnim prezantues FALAS 1 Ditor me temë: “Marketingu dixhital dhe ai në rrjetet sociale” Dita: E shtunë më 04.08.2018 ora 11.00 pranë ambjenteve të Irisoft Education. Të interesuarit janë të lutur të konfirmojnë pjesëmarrjen në email: info@irisoft.al ose cel: 0672888893

Lexo më shumë

Trajnim FALAS 1 ditor | Tiranë

Trajnim FALAS 1 ditor me temë: “Risitë në Menaxhimin e Burimeve Njerëzore” Zhvillimi: E shtunë më 04.08.2018 ora 10.00 Vendi i zhvillimit: IRISOFT EDUCATION Përshkrimi: Menaxhimi i Burimeve Njerëzore tanime për nga rëndësia është kthyer në profil prespektive punësimi në Shqipëri. Në aspektin e gjerë të elementeve, pikave dhe përgjegjësive të …

Lexo më shumë