Bursa, Kurse dhe Trajnime

Konferencë ndërkombëtare rinore | Maqedoni

  Afati i fundit për të aplikuar: 15 gusht 2017 Pranohen:  58 pjesëmarrës nga Maqedonia (vendi pritës), Shqipëria, Bosnje Hercegovina, Bullgaria, Kroacia, Franca, Greqia, Gjermania, Kosova, Mali i Zi, Italia, Rumania, Serbia, Sllovenia, Polonia dhe Turqia. Vendi: Krusev, Maqedoni Përshkrimi Ju ftojmë në edicionin e 15 të Konferencës internacionale rinore “Vlerat Evropiane për …

Lexo më shumë

Shërbim Vullnetar Evropian (EVS) në Spanjë

    Vendi: Elche, Spanje Datat e projektit: 14/01/2018 – 23/12/2018 Kohëzgjatja: 11 muaj Aplikantët: Nga të gjithë shtetet Instituti mikëpritës:  Fundacioni Elche Acoge Afati i aplikimit: 16 Shtator 2017 Projekti EVS i “Elche Acoge”, një organizatë jofitimprurëse dhe joqeveritare  ka  qëllim të promovojë të drejtat e imigrantëve , duke ndërtuar ura ndërmjet atyre dhe shoqërisë  mikpritëse, promovimin  e mirëkuptimit, respektimit të ndërsjellë dhe harmonisë ndërkulturore. Objektivi  kryesor është të përmirsojmë kushtet e jetës së emigrantëve, duke  favorizuar integrimin dhe bashkëjetesën ndërkulturore, zhvillimin social dhe personal, për të promovuar të drejtat e tyre duke bashkpunuar me organizata ose institucione publik dhe privat. Vullnetarët do të jenë të përfshirë në këto aktivitete:  Menaxhimin e radios; Pjesëmarrje në trajnime sportive; të propozojnë detyrat e shtëpisë dhe mësimin e gjuhës; Organizimi i trajnimeve dhe aktiviteteve të ndryshme për promovimin e pjesmarrjes rinore. Kriteret për vullnetarët:  Të jenë të përkushtuar; Të kenë aftësi për të kaluar kohën e lirë me fëmijët (teatër,sporte, …

Lexo më shumë

Bursa në Universitetin e Granadës, në Spanjë

Hapet Thirrja për Aplikime për Studentët dhe Stafin Akademik në Universitetin e Granadës, në Spanjë, në Kuadër të Programit Erasmus +, për semestrin e dytë për vitin akademik 2017-2018. Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës …

Lexo më shumë

Bursa në Universitetin e Salzburg-ut, në Austri

  Hapet Thirrja për Aplikime për Studentët në Universitetin e Salzburg-ut, në Austri, në Kuadër të Programit Erasmus +, për semestrin e parë të vitit akademik 2017-2018 Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin …

Lexo më shumë