Bursa, Kurse dhe Trajnime

Trajnim 1 Ditor FALAS me temë: “Zhvillimi i aftësive prezantuese”

Trajnim 1 Ditor FALAS me temë: “Zhvillimi i aftësive prezantuese” Zhvillimi:  E shtunë  27.01.2018 ora 12.00 Vendi i zhvillimit: IRISOFT EDUCATION Përshkrimi: Prezantimi i vetes është deçiziv për të transmetuar, pozitivitet, autoritet dhe profesionalizëm kundrejt të tjerëve. Nëpërmjet prezantimit të duhur të vetes ne krijojmë përceptimin tek të tjerët të …

Lexo më shumë

Kurse përgatitor për lëndët e fakultetit para sezonit të provimeve

Filluan kurset për përgatitje për lëndët e fakultetit para sezonit të provimeve. Përgatitja profesionale dhe e sigurt zhvillohet nga pedagogë fakulteti. Kjo metodë mësimdhënieje ndihmon që studentët të mësojnë logjikisht dhe të kalojnë pritshmëritë e tyre për rezultatet në provime. Hyrje në ekonomi   Të mërkurën datë 24.01.2018  në orën 17.00, …

Lexo më shumë

Kurs intensiv i lëndëve Matematikë dhe Fizikë

Të enjten në orën 17.00 pranë ambjenteve tona fillon kursi intensiv i lëndëve Matematikë dhe Fizikë për Inxhinierinë dhe Shkencat e Natyrës. Çmimi: 1000 lekë personi për 1 orë e 30 minuta. Nr i pjesëmarresve në një grup: Maksimumi 10 persona Ju lutemi konfirmoni pjesëmarrjen tuaj në inbox, në email: …

Lexo më shumë

Seminar prezantues: “Menaxhimi i Burimeve Njerëzore”

Seminar prezantues! Të shtunën më 20.01.2018 në orën 14.30 zhvillohet një workshop prezantues i trajnimit praktik-profesional: “Menaxhimi i Burimeve Njerëzore”. Ky prezantim dhe po ashtu trajnimi është i përshtatshëm për studentë të vitit të trete Bachelor, Master Profesional dhe Shkencor, të të gjitha drejtimeve si dhe për të diplomuar të …

Lexo më shumë