Home / Kurse dhe Trajnime / Aktiviteti “Aktivizëm dhe Vullnetarizëm | Shkolla Andon Zako Cajupi

Aktiviteti “Aktivizëm dhe Vullnetarizëm | Shkolla Andon Zako Cajupi

Qendra Youth Act në kuadër të projektit “ Fuqizimi i të Rinjve nëpërmjet Mobilizimit dhe Kartës Rinore Evropiane” ka nisur fazën e dytë të aktiviteteve.

Në datë 25.04.2019, në shkollën Gjimnazi Andon Zako Çajupi u zhvillua aktiviteti me temë: “Aktivizëm dhe Vullnetarizëm”.

Nxënësit e kësaj shkolle ishin mjaft aktiv dhe sollën ide shumë interesante nga eksperienca në lidhje me përfshirjen e tyre në aktivitete vullnetare.

Ky projekt është financuar nga Bashkimi Europian dhe mbështetur nga Partners Albania for Change and Development në kuadër të projektit “Youth Bank Hub for Western Ballkan and Turkey”.