Bursa, Kurse dhe Trajnime

Zbuloni Mundësitë e Rinisë në Rusi!

Vizitë studimore Datat: 25 Shkurt – 4 Mars 2018 | Moskë, Federata Ruse Jeni të interesuar të punoni me rininë ruse? Dëshironi të udhëtoni në Rusi dhe të mësoni rreth mundësive të të rinjve atje? Dëshironi të dini më shumë rreth karrierës dhe financimit të projekteve rinore me organizatat ruse? – …

Lexo më shumë

Trajnim 1 ditor: Tema: Përmirësimi i Cilësisë së Shërbimit ndaj Klientëve

Trajnim 1 ditor:  Tema: Përmirësimi i Cilësisë së Shërbimit ndaj Klientëve Zhvillimi: E shtunë më 16.12.2017 ora 15.00 Kohëzgjatja: 3 orë Vendi i zhvillimit: IRISOFT EDUCATION Certifikimi: Certifikatë e licensuar dhe akredituar Përshkrimi: Një pjesë e konsiderueshme e kompanive janë të orientuar më shumë ndaj shitjeve se ndaj përmirësimit cilësor …

Lexo më shumë

Bursa për studentët në Universitetin Masaryk në Republikën Çeke

Hapet Thirrja për Aplikime për Bursa për studentët në Universitetin Masaryk në Republikën Çeke Në kuadër të programit Erasmus+ është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët dhe stafin e Universitetit të Tiranës në UniversitetinMasaryk në Republikën Çeke. Llojet e mobilitetit përfshijnë: – Shkëmbimin e studentëve për …

Lexo më shumë

Youth Act Center zhvilloi aktivitetin e tretë në shkollën “Sandër Prosi”

Në dt 24.11.2017 Youth Act Center zhvilloi aktivitetin e tretë në shkollën “Sandër Prosi” në kuadër të aktiviteteve të projektit të financuar nga GIZ “Teens fighting bullying through sports activities” në bashkëpunim dhe me Federatën Shqiptare të sportit për shkollat. Ky aktivitet zhvillohet  për ndërgjegjësimin e të rinjve për të parandaluar bullizmin në shkolla …

Lexo më shumë