Bursa, Kurse dhe Trajnime

Kolegjet dhe Universitetet Amerikane që ofrojnë bursa për studentët ndërkombëtarë.

  1.Universiteti Amerikan Ky universitet ofron një numër të caktuar Bursash Merite për studentët ndërkombëtarë që kanë treguar rezultate të larta në testimet përkatëse.Bursat e Meritës  variojnë nga  $6,000 në $25,000 për një vit akademik.Më shumë detaje rreth afateve dhe aplikimit klikoni këtu: American University Scholarships   2.Kolegji Amherst. Kolegji Amherst aktualisht …

Lexo më shumë

Konkursi Kombëtar ‘Startup Albania 2017’

  Rrjeti i Informimit i BE-së në Shqipëri, EUIN dhe Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve, AIDA, në bashkëpunim me Innovation HUB, EU Policy Hub dhe Ministrinë e Arsimit dhe Shkencës shpallin Konkursin Kombëtar “Startup Albania 2017”. Të rinj, studentë apo sipërmarrës të rinj që keni një ide inovative APLIKONI …

Lexo më shumë

Bursa në Universitetin e Padovës, Itali

Afati për aplikime: 21 Prill 2017 Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin e Padovës, Itali, për semestrin e parë të vitit akademik 2017-2018. Llojet e mobilitetit përfshijnë: -Shkëmbimin e studentëve për studime për semestrin …

Lexo më shumë

Bursa në Universitetin Saint-Louis, Bruksel, Belgjikë

Afati për aplikim: 31 Mars 2017 Në kuadër të programit Erasmus+ është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin Saint-Louis, Bruksel, Belgjikë për vitin akademik 2017-2018. Llojet e mobilitetit përfshijnë: – Shkëmbimin e studentëve për studime; Kohëzagjatja e bursave: – Bachelor …

Lexo më shumë