Home / Kurse dhe Trajnime / Trajnim 1 Ditor FALAS me temë: “Si ndërtohet një cv e suksesshme”

Trajnim 1 Ditor FALAS me temë: “Si ndërtohet një cv e suksesshme”

Zhvillimi: E shtunë më 03.02.2018 ora 12.00
Vendi i zhvillimit: IRISOFT EDUCATION

Përshkrimi:
Curriculum vitae është prezantimi dhe pasqyra e profesionalizmit të gjithësecilit përballë punëdhënësit. Në treg qarkullojnë disa formate të cilat mund të plotësohen në menyrë të gabuar duke i prishur punë vetes. Ne ju mirëpresim që të dini se cili është formati më i preferueshëm i cv-së nga ana e punëdhënësve dhe si duhet plotësuar për të marketuar si duhet veten dhe transmetuar profesionalizmin e duhur.

Të interesuarit për informacion shtesë dhe për konfirmimin e pjesëmarrjes të kontaktojnë në :

Email: [email protected]
Cel: 0672888893

Duke dërguar:
Temën e trajnimit / emër / mbiemër / numër kontakti / adresë email