Bursa, Kurse dhe Trajnime

Bursa në Universitetin e Ekonomisë Varna, Bullgari

  Hapet thirrja për bursa shkëmbimi për studime në kuadër të Programit Erasmus + për studentët e UT-së në Universitetin e Ekonomisë Varna, Bullgari. Në kuadër të Programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës për semestrin e dytë të …

Lexo më shumë

Bursa në Universitetin Lund, Suedi

Hapet thirrja për bursa shkëmbimi për studime në kuadër të Programit Erasmus + për studentët e UT-së në Universitetin Lund, Suedi. Në kuadër të Programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin Lund, Suedi. Periudha e shkëmbimit për …

Lexo më shumë

ERASMUS + Konkurs “ Europa ime”!

  ERASMUS + Ese dhe Konkursi i Arteve të Bukra “Europa ime” Përshkruani eksperiencën tuaj në Erasmus nëpërmjet artit! Ndani historinë tuaj frymëzuese me ne! Kategoritë Ese-ja më e mirë – 100 € Fotografia më e mirë – 100 € Piktura më e mirë – 100 €  ( vizatim, pikurë, …

Lexo më shumë

Bëhu pjesë e grupit të EVS në Boras, Suedi

Kërkohen 4 të rinj për të zhvilluar Shërbimin Vullnetar Evropian (EVS) në dy projekte ( dy persona për projekt), të cilat fillojnë në datën 1 Shkurt 2018. Projektet do të mbahen në ambjente rinore dhe qendra komunitare në Boras, Suedi. Detyrat kryesore do të jenë zhvillimi dhe implementimi i aktiviteteve …

Lexo më shumë