Home / Kurse dhe Trajnime (Faqe 5)

Kurse dhe Trajnime

ERASMUS + Konkurs “ Europa ime”!

  ERASMUS + Ese dhe Konkursi i Arteve të Bukra “Europa ime” Përshkruani eksperiencën tuaj në Erasmus nëpërmjet artit! Ndani historinë tuaj frymëzuese me ne! Kategoritë Ese-ja më e mirë – 100 € Fotografia më e mirë – 100 € Piktura më e mirë – 100 €  ( vizatim, pikurë, …

Lexo më shumë

Bëhu pjesë e grupit të EVS në Boras, Suedi

Kërkohen 4 të rinj për të zhvilluar Shërbimin Vullnetar Evropian (EVS) në dy projekte ( dy persona për projekt), të cilat fillojnë në datën 1 Shkurt 2018. Projektet do të mbahen në ambjente rinore dhe qendra komunitare në Boras, Suedi. Detyrat kryesore do të jenë zhvillimi dhe implementimi i aktiviteteve …

Lexo më shumë

Kurs: Të kuptuarit duke mësuar

Kurs: Të kuptuarit duke mësuar Datat: 21-30 Gusht 2017 | Online, Rumani Pranohen: 100 pjesëmarrës Gjuha e punës: Anglisht dhe Rumanisht Afati i fundit për të aplikuar: 05 Gusht 2017 Data e përzgjedhjes: 06 Gusht 2017 Ky kurs do ju jap mundësinë për të lexuar përmbajtje të ndryshme, të shikoni …

Lexo më shumë

Konferencë ndërkombëtare rinore | Maqedoni

  Afati i fundit për të aplikuar: 15 gusht 2017 Pranohen:  58 pjesëmarrës nga Maqedonia (vendi pritës), Shqipëria, Bosnje Hercegovina, Bullgaria, Kroacia, Franca, Greqia, Gjermania, Kosova, Mali i Zi, Italia, Rumania, Serbia, Sllovenia, Polonia dhe Turqia. Vendi: Krusev, Maqedoni Përshkrimi Ju ftojmë në edicionin e 15 të Konferencës internacionale rinore “Vlerat Evropiane për …

Lexo më shumë

Shërbim Vullnetar Evropian (EVS) në Spanjë

    Vendi: Elche, Spanje Datat e projektit: 14/01/2018 – 23/12/2018 Kohëzgjatja: 11 muaj Aplikantët: Nga të gjithë shtetet Instituti mikëpritës:  Fundacioni Elche Acoge Afati i aplikimit: 16 Shtator 2017 Projekti EVS i “Elche Acoge”, një organizatë jofitimprurëse dhe joqeveritare  ka  qëllim të promovojë të drejtat e imigrantëve , duke ndërtuar ura ndërmjet atyre dhe shoqërisë  mikpritëse, promovimin  e mirëkuptimit, respektimit të ndërsjellë dhe harmonisë ndërkulturore. Objektivi  kryesor është të përmirsojmë kushtet e jetës së emigrantëve, duke  favorizuar integrimin dhe bashkëjetesën ndërkulturore, zhvillimin social dhe personal, për të promovuar të drejtat e tyre duke bashkpunuar me organizata ose institucione publik dhe privat. Vullnetarët do të jenë të përfshirë në këto aktivitete:  Menaxhimin e radios; Pjesëmarrje në trajnime sportive; të propozojnë detyrat e shtëpisë dhe mësimin e gjuhës; Organizimi i trajnimeve dhe aktiviteteve të ndryshme për promovimin e pjesmarrjes rinore. Kriteret për vullnetarët:  Të jenë të përkushtuar; Të kenë aftësi për të kaluar kohën e lirë me fëmijët (teatër,sporte, …

Lexo më shumë

Shërbim Vullnetar Evropian (EVS) veror në Turqi !

Nga data 15 Korrik deri në 11 Shtator jeni të ftuar të vizitoni Turqinë FALAS! Nëse jeni nga: Maqedonia, Shqipëria, Polonia, Çekia, Ukrahina, Armenia dhe Rumania jeni të ftuar për t’u bërë pjesë e këtij projekti. Ky projekt i dedikohet promovimit të jetesës së shëndetshme dhe përfshinë: Ushqim organik ( …

Lexo më shumë