Home / Kurse dhe Trajnime (Faqe 4)

Kurse dhe Trajnime

Teknologjia që punëson

  Në kuadër të Javës së Inovacionit, Agjencia Kombëtare për Sigurinë Kompjuterike (ALCIRT) nën kujdesin e veçantë të Ministres për Inovacionin dhe Administratës Publike znj. Milena Harito, në partneritet me Universitetin e Biznesit dhe Teknologjisë Kosovë, dhe Divizionin UBT-CERT organizojnë për herë të parë konferencën studentore “Teknologjia që punëson” në …

Lexo më shumë

Shkollë Verore në Bruksel

Shkollë Verore “Inovacioni Demokratik në Evropë dhe në Bashkimin Evropian” Afati i fundit për të aplikuar: 1 Prill 2017 E hapur për: Studentë në Master dhe Doktoraturë nga e gjithë Bota. Datat: 21 – 25 Gusht 2017 Vendi:  Bruksel, Belgjikë Përshkrimi Shkolla verore mbi inovacionin demokratik trajton këtë problem dhe kërkon të pajis …

Lexo më shumë

Trajnim: Le të koordinojmë!

  Datat: 9-14 Maj 2017 Vendi: Petrčani, Kroaci Pranohen: 30 pjesëmarrës nga vendet e Erasmus + Programi Rinia në Veprim dhe nga Vendet Partnere fshqinj me Evropën. Afati i fundit për të aplikuar: 31 Mars 2017 Ky trajnim është krijuar për organizatat EVS të cilët kanë ekperiencë mesatare ose të avancuar për …

Lexo më shumë

Konkurs: Get in the Ring, Tiranë

  Lajm i mirë! Një ndër konkurset globale më të mëdha në fushën e StartUp-eve “Get in the Ring” po vjen edhe në Shqipëri. Get in the Ring i jep startup-eve një podium botëror, duke i dhënë kështu mundësinë e lidhjes së kontakteve të vlefshme për ti shtyrë në krijimin, …

Lexo më shumë

Forumi Rinor mbi refugjatët dhe emigrantët, në Shkup

  Afati i fundit për të aplikuar: 15 Mars 2017 E hapur për: student, kërkues të rinj dhe aktivist të interesuar për shkencat sociale nga Shqipëria, Austria, Bosnje Hercegovina, Kroacia, Republika Ceke, Hungaria, Mali i Zi, Polonia, Rumania, Serbia, Sllovakia dhe Sllovenia janë tëmirëpritur të aplikojnë. Tarifa për pjesëmarrje:  150 Euro Rreth …

Lexo më shumë

Workshop: Të rinjtë sipërmarrës, Amsterdam

  Vizitë studimore 9-14 Prill 2017 | Amsterdam, Hollandë. Pranohen: 20 pjesëmarrës Afati i fundit për të aplikuar: 15 Mars 2017 Workshopi “Të rinjtë sipërmarrës” është një aktivitet për liderët e rinj nga e gjithë bota që kanë dëshirë për të zhvilluar aftësitë e tyre sipërmarrëse dhe të aplikojnë rezultatet e të nxënit në punën …

Lexo më shumë

Trajnim: EuroPeers, Vienë Austri

  Data : 24-28 Maj 2017 Vendi: Vienë, Austri Pranohen 20 – 25 pjesëmarrës Aftati i fundit për të aplikuar: 2 Prill 2017 Ky trajnim i dedikohet të rinjve të cilët kanë qenë pjesë e projekteve nga Erasmus + Rinia për Veprim. Trajnim pregatit pjesëmarrësit të ndajnë eksperiencat e tyre dhe të …

Lexo më shumë

Konferenca ndërkombëtare e të rinjve në Nepal

  Afati i fundit për të aplikuar  : 30 Qershor 2017 Vendi: Nepal   Konferenca ndërkombëtare e të rinjve (Glocal International Teen Conference) është një mundësi për të rinjtë në cështjet autentike të cilat janë të rëndësishme për ata pa qënë e nevojshme të kapërcejnë pengesat mes brezave. Është një …

Lexo më shumë

Konkurs ndërkombëtar për studentët | Zvicër

  Afati i fundit për të aplikuar: 31 Korrik  2017 Vendi: Zvicër Idea është për të mbledhur kontribute të cilat janë të bazuara në teori dhe të ofrojnë zgjidhje pragmatike  për një problem të rëndësishëm të zhvillimit ndërkombëtar që rrjedh nga një bashkëpunim ndërdisiplinor ndërmjet 3 dhe 5 studentëve nga cdo …

Lexo më shumë