Home / Kurse dhe Trajnime (Faqe 3)

Kurse dhe Trajnime

Trajnim: “Rritja e efikasitetit”, Amsterdam

Trajnim:  “Rritja e efikasitetit të organizatave” Datat: 24-29 Shtator 2017 Vendi: Amsterdam, Hollandë Pranohen  20 pjesëmarrës Afati i fundit për të aplikuar: 26 Qershor 2017 Ftohen të gjithë punonjësit e rinj të cilët kanë dëshirë të mësojnë si të rrisin efikasitetin e organizatës të bëhen pjesë e këtij trajnimi “Lean Six Sigma”, dhe të …

Lexo më shumë

Hapen regjistrimet për Shkollën Verore të Sipërmarrjes

Bashkohuni në radhët ndërkombëtare të suksesit këtë verë me këtë program të jashtëzakonshëm! Bazuar në një program të suksesshëm për sipërmarrjen të zhvilluar për më shumë se dhjetë vjet në Shkollën e Biznesit Tuck, Kolegjin Dartmouth, në SHBA, Shkolla Verore Ndërkombëtare e Sipërmarrjes Ballkanike në Tiranë ndërthur mësimin në klasë, …

Lexo më shumë

Seminar | Palermo, Itali

Panairi i Mjeteve Itali Datat: 3-6 Tetor 2017 | Palermo, Itali Afati i fundit për të aplikuar: 20 Gusht 2017 Data e përzgjedhjes: 3 Shtator 2017 Pranohen: 35 pjesëmarrës Panairi i Mjeteve është një ngjarje e krijuar për të lehtësuar takimin e punëtorëve të rinj, liderave të rinj, trajnerëve, punëtorët …

Lexo më shumë

Trajnim: Fuqizimi i femrave | Spanjë

Fuqizimi i femrave: Hidhu në punën e të rinjve ndërkombëtar Datat : 16-20 Tetor 2017 | Spanjë Afati i fundit për të aplikuar: 24 Korrik 2017 Data e përzgjedhjes: 7 Gusht 2017 Panohen: 30 pjesëmarrës Ky trajnim i drejtohet femrave të reja / punonjëseve të reja ose trajnereve të cilat …

Lexo më shumë

Trajnim në Portugali

  PBA: Bëni lëvizje IV Data: 12-17 Shtator 2017 Vendi: Vila da Marmeleira, Portugali Pranohen: 40 pjesëmarrës Afati i fundit për të aplikuar: 30 Maj 2017 Një seminar për të bërë kontakte e bashkë-organizuar nga NA BEFR dhe PT, dhe e bashkëfinacuar nga NA për të promovuar partneritete dhe zhvilluar Shkëmbime …

Lexo më shumë

Forum Rinor në Varshavë

  Afati i fundit për të aplikuar: 12 Prill 2017 E hapur për: të gjithë të rinjtë dhe punonjësit e rinj Kostot: të gjitha shpenzimet të paguara Përshkrimi Rreth 300 pjesëmarrës — ku përfshihen liderë, punonjës të rinj dhe krijues të politikave rinore nga Partneriteti Lindor dhe 33 vendet Evropiane të përfshira në Programin …

Lexo më shumë

Collective Global Accelerator, Londër

Jeni gati për të ndryshuar Botën? Afati i fundit për të aplikuar: 30 April 2017 E hapur për: të gjitha shtetet Kostot: të gjitha të mbuluara. Përshkrimi The Collective Global Accelerator është duke të kërkuar ty! Shpenzo 4 javë në Londër këtë verë për të marrë trajnime,seminare dhe akses në rrjet dhe …

Lexo më shumë

Shkëmbim Rinor “ Paqja Globale” në Nepal

  Afati i fundit për të aplikuar: 5 Prill 2017 Vendi: Kathmandu, Nepal Periudha:  19- 28 Prill  2017 Fondacioni i Paqes Globale në Nepal, kërkon  pjesëmarrës për “ Shkëmbimin Rinor Paqja Globale 2017” me temë “ Rinia për Ndryshim” e cila është planifikuar të mbahet në Nepal nga data 19 …

Lexo më shumë