Home / Kurse dhe Trajnime (Faqe 10)

Kurse dhe Trajnime

Shkollë Verore në Universitetin Radbound, Hollandë

  Afati për aplikime: 13 Mars 2017 Hapet Thirrja për Aplikime për Bursa Mobiliteti për Shkollën Verore për Studentët e PhD dhe Stafin Akademik të Universitetit të Tiranës në Universitetin Radbound, Hollandë, në Kuadër të Programit Erasmus + Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për …

Lexo më shumë

Trajnim për të rinjtë në Tiranë

Trajnim: Teatri si një mjet në punën e të rinjve, Tiranë 28 Mars – 1 Prill 2017 | Tiranë, Shqipëri I hapur për pjesëmarrës nga: Shqipëria, Austria, Belgjika, Gjermania, Kosova, Maqedonia, Republika Jugosllave, Portugalia, Serbia Afati i fundit për të aplikuar : 5 Mars 2017 Data e përzgjedhjes së pjesëmarrësve: 6 Mars …

Lexo më shumë

Trajnim Online E-learning

Punonjës të rinj – Trajnim Online E-learning Datat: 10 Mars – 30 Prill 2017 Lejohen të marrin pjesë 100 pjesëmarrës nga vendet: ,  Afati i fundit për të aplikuar: 22 Shkurt 2017 Ky trajnim do ju orientojë ju të kuptoni se cfarë bën një punonjës i ri në botë. Ju do të jeni në gjendje për të …

Lexo më shumë

Trajnim: Diskutimi “inFormal” në Rusi dhe Gjermani

  Trajnim: “inFormal” Datat: 18 Mars– 31 Korrik 2017 Vendi: Rusi dhe Gjermani Pranohen 28 pjesëmarrës të cilët vijnë nga: Shqipëria, Bjellorusia, Republika Ceke, Estonia, Franca, Gjermania, Greqia, Italia, Maqedonia, Federata Ruse, Ukrahina. Afati i fundit për të aplikuar:  17 Shkurt 2017 Shpallet thirrja për pjesëmarrës në Trajnimin “inFormal”, një diskutim afat-gjatë i cili është …

Lexo më shumë

Kurs Falas, Spanjisht për fillestar

  1. Takim dhe përshëndetje Kurs Online FALAS Përgjatë: 4 javë 4 orë në javë Me Certifikatë Mëso si të përshëndesësh njerëzit, dhe të diskutoni rreth vendit  ku jetoni dhe çfarë bëhet në 6 kurset e para spanjishtes për fillestar. Ky kurs është pjesë e programit “Spanjisht për fillestar”, i cili do t’ju ndihmojë …

Lexo më shumë

Trajnim: Zhvillimi i aftësive eLearning për praktikuesit e rinj. Serbi

  Datat: 7-16 March 2017 Vendi: Sremski Karlovci, Serbi Pranohen 24 pjesëmarrës të cilët vijnë nga: Shqipëria, Kroacia, Finlanda, Kosova, Lituania, Maqedonia, Serbia, Spanja Afati i fundit për të aplikuar: 13 Shkurt 2017 Pjesëmarrësit do të kenë mundësinë të marrin informacion rreth fushave të përgjithshme të ITC, dhe Moodle. Ata do të marrin informacion …

Lexo më shumë

Programi Vullnetar Veror 2017 në Lisbonë, Portugali

Afati i fundit për të aplikuar: 23 Korrik 2017   Vendi: Lisbon, Portugali. Organizator: Associação Spin. Jeni person entuziast? Dëshironi të bëni ndryshimin me ato c’ka bëni? Ju pëlqen të takoni njerëz të rinj nga e gjithë bota dhe të ndani kulturat? Nëse ju e gjeni veten në këto pika, atëhere jeto në Lisbon! Ky …

Lexo më shumë

Shkollë ndërkombëtare verore

  Universiteti i Grazit, Austri ogranizon shkollën ndërkombëtare verore Seggau 2017 me temë: “Përkufizime Radikale: Shteti – Shoqëria – Feja”. Kjo shkollë do të ogranizohet nga data 2-15 Qershor 2017. Shkolla Verore Seggau Graz International është projektuar për një orientim ndërkombëtarë, studentë të motivuar nga të gjitha disiplinat, të cilët …

Lexo më shumë

Trajnim Evropian për personat që mbështesin EVS

  Trajnim:  SOHO – Trajnim Evropian për personat që mbështesin EVS Datat 09 – 13 Maj 2017 Vendi: Letoni Pjesëmarrja: Lejohen të marrin pjesë maksimumi 30 persona të cilët vijnë nga: Austria, Belgjika, Bullgaria, Kroacia, Gjermania, Greqia, Hungaria, Islanda, Irlanda, Italia, Latvia, Liteshtein, Malta, Hollanda, Norvegjia, Polonia, Portugalia, Federata Ruse, …

Lexo më shumë

Thirrje për aplikantë në projektin “Train 2017”

Këshilli Gjerman, për Mardhëniet Internacionale (KGJMI). Afati i fundit për aplikim: 13 Shkurt 2017 E hapur për: Grupet e ekspertëve hulumtues nga Shqipëria, Bosnia Hercegovina, Kosova, Maqedonia, Mali i Zi dhe Serbia. Të gjitha shpenzimet do të mbulohen nga organizatorët.   Përshkrimi: Këshilli Gjerman për marrdhëniet me jashtë  bën thirrje …

Lexo më shumë