Home / Histori Suksesi / Histori Suksesi: Maylinda Bajrami përfaqëson Shqipërinë në EYCA Youth Panel | Strasburg, Francë

Histori Suksesi: Maylinda Bajrami përfaqëson Shqipërinë në EYCA Youth Panel | Strasburg, Francë

Maylinda Bajrami falë anëtarësimit në Karta Rinore është zgjedhur si përfaqësuese e Shqipërisë në Panelin Rinor të EYCA-s, midis 10 të rinjve të shteteve të tjera. Paneli Rinor EYCA është një grup të rinjsh të cilët përfaqësojnë bashkëmoshatarët e tyre duke ndihmuar që kartëmbajtësit të kenë një zë më të fortë gjatë hartimit të programeve dhe shërbimeve të Kartës Rinore Evropiane kudo në Europë. Anëtarët e Panelit Rinor janë nga shtete të ndryshme si: Spanja, Belgjika, Greqia, Shqipëria, Hungaria, Portugalia etj dhe do të mbajnë mandatin e tyre për një periudhë 2 vjecare.

Javën e kaluar ata u takuan për herë të parë fizikisht në Strasburg të Francës. Të rinjtë diskutuan për planet e tyre të ardhshme, si dhe aktivitetet në të cilat do të aktivizohen për të fuqizuar më shumë të rinjtë. Pjesëmarrësit morën pjesë në “European Youth Event” të organizuar nga Parlamenti Evropes.

Për tu bërë anëtar i Kartës Rinore Evropiane kliko këtu