Home / Kurse dhe Trajnime / Trajnim 3 mujor – Ambasadorët e Rinj të Medias

Trajnim 3 mujor – Ambasadorët e Rinj të Medias

Ju duhet të jeni anëtarë të Kartës Rinore Evropiane për të parë Bursat, Kurset dhe Trajnimet!

Jeni anëtarë të Kartës Rinore? Log in këtu

Për t'u bërë anëtar i Kartës Rinore, Aplikoni këtu