Home / Kurse dhe Trajnime / Trajnim 1 Ditor FALAS me temë: “Psikologjia e shitjes”

Trajnim 1 Ditor FALAS me temë: “Psikologjia e shitjes”

Trajnim 1 Ditor FALAS me temë:
“Psikologjia e shitjes”

Zhvillimi: E premte më 16.02.2018 ora 14.00
Vendi i zhvillimit: IRISOFT EDUCATION
Përshkrimi:
Suksesi nuk është i rastësishëm, as dështimi nuk është një rastësi. Ato janë të parashikueshëm!
Shitja nuk është teknikë, por ajo është emocion!

Të interesuarit për informacion shtesë dhe për konfirmimin e pjesëmarrjes  të kontaktojnë në :
Email: info@irisoft.al
Cel: 0672888893
Duke dërguar:
Temën e trajnimit / emër / mbiemër / numër kontakti / adresë email

 

Shikoni gjithashtu

Trajnim: Lidership për shekullin e 21. Apliko tani!

Datat: 25 prill – 27 qershor 2018 Aplikoni tani! Numri është i kufizuar! Program frymëzues, …