Home / Pajisuni me kartën

Pajisuni me kartën

Mund të pajiseni me kartën në mënyrat e mëposhtme:

1. Aplikoni online.

2. Vizitoni zyrat qendrore të YouthAct dhe Kartës Rinore Evropiane (Rruga Ymer Kurti, Qendra e biznesit “Olympia”, 1019 Tirana. HARTA) dhe merrni Kartën Rinore Evropiane në moment, duke pasur me vete:

  • Një foto të kohëve të fundit
  • Një mjet identifikues

3. Te gjithe te rinjte te cilet jane te interesuar te pajisen me Karten Rinore Evropiane, por nuk kane mundesine te paraqiten prane zyrave tona, karta j’u dergohet me ane te postes kundrejt nje pagese prej 100 lekesh shtese.(Totali pageses 800 leke per karte)

  • Aplikoni online ketu.
  • Pagesa mund te behet nepermejet bankes ne kete numer llogarie:

Qendra “Youth Act”
Llogaria BKT: 516767175 (perdoret kur pagesa behet nga BKT)
IBAN: AL4820511667767175CLTJCLALLU (perdoret kure pagesa behet me banke tjer)
Adresa: “Rr. Ymer Kurti”, Olympia Center, Tirana

Shenim: Mos haroni! Adresa juaj duhet të jetë e saktë!

4. Me EasyPay