Home / Njoftime dhe Aktivitete / Thirrje për Ambasador të Rinj Evropian

Thirrje për Ambasador të Rinj Evropian

🔸 A jeni midis 18 dhe 29 vjeç?
🔸 Të apasionuar pas artit, kulturës, sportit apo mjedisit?
🔸 A jeni gati të frymëzoni dhe të sillni ndryshimin?

Atëherë mos humbisni mundësinë tuaj për t’u bërë një Ambasador Evropian i Ri!

Aplikimi është i lehtë, thjesht plotësoni formularin e aplikimit në internet dhe dërgoni videon tuaj 1 minutëshe deri më 15 korrik. Për më shumë informacion kliko WeBalkans.

Apliko këtu!