Home / Kurse dhe Trajnime / Thirrje e hapur për të rinj nga Shqipëria

Thirrje e hapur për të rinj nga Shqipëria

Thirrje e hapur për të rinj nga: Shqipëria, Anglia, Gjermania, Kosova, Serbia, Bosnje dhe Hercegovina, Qipro dhe Rumania.

Titulli i projektit: Kuptimi dhe rezistimi ndaj ekstremizmit nacionalist – Ballkani Perëndimor dhe Çështja e Kosovës

Eksperienca Erasmus + është akoma më e mire kur projekti zhvillohet në një tokë të bukurisë së egër! Po, jemi duke folur për Malin e Zi! Jeni gati për të mësuar dhe ndarë eksperiencën tuaj, të zgjeroni njohuritë tuaja dhe të përfshiheni në diskutime interesante rreth temave kryesore? Jeni gati të bëni të gjitha këto ndërsa eksploroni natyrën e Malit të Zi, merrni ajër të pastër dhe të argëtoheni? Nëse jeni  peersoni që ne po kërkojmë, ndjehuni të lirë të na bashkoheni në këtë udhëtim!!

Datat: 08.07.2021 – 15.07.2021

Organizata pritëse: EPEKA Montenegro

Vendi: Berane, Mal i Zi

Pjesëmarrësit:  Nga mosha 18 – 30 vjeç

Numri i pjesëmarrësve: 5 për çdo grup

Gjuha e përdorur: Anglisht

Afati i fundit për të aplikuar:  25.06.2021

Qëllimi kryesor i këtij projekti është ti sigurojë punonjësit e rinj me kopetenca dhe njohuri për tu përfshirë në aktivitete që do të kontribuojnë në mënyrë domethënëse në uljen e përhapjes së ekstremizmit nacionalist në Ballkanin Perëndimor.

Dërgoni CV tuaj dhe një letër motivimi në adresën:  [email protected]

Shihemi së shpejti në Berane!