Home / Histori Suksesi / Takimi i parë i EYCA Youth Panel në Pragë

Takimi i parë i EYCA Youth Panel në Pragë

Në muajin Shkurt në Pragë, u zhvillua takimi i parë me anëtarët e rinj të EYCA Youth Panel 3. Në këtë  takim morën pjesë dhe anëtarët e mandatit të dytë të këtij paneli, ku u diskutuan nismat e nisura nga ta dhe procedura që anëtarët e rinjë do të duhet të ndjekin për t’i finalizuar ato.  Anëtarët e rinj ndoqën sesionet e informimit mbi Kartën Rinore, institucionet dhe organizatat anëtare si dhe u njohën me Bordin e EYCA.

Ky është viti i dytë që Shqipëria ka përfaqësues nga Karta Rinore në këtë panel, mandatin e kaluar vendi ynë u përfaqësua nga Maylinda Bajrami e cila në dy vite arriti të bëhej pjesë e shumë nismave Evropiane. Ndërkohë këtë vit, Stiven Domi 23 vjeç nga Durrësi, do të mbajë mandatin e tij 2-vjeçar dhe do të përfaqësojë Shqipërinë në të gjithë aktivitetet dhe organizimet që do të zhvillohen deri në Nëntor 2024.