Home / Njoftime dhe Aktivitete / Surprizoni të afërmit tuaj me këto dhurata unike

Surprizoni të afërmit tuaj me këto dhurata unike

lefuture

 

LeFutur u themelua në vitin 2008 për të krijuar eksperiencën unike e të bërit dhuratë. Produktet LeFutur sjellin gëzim tek ju edhe të afërmit tuaj. Të kesh një produkt nga LeFutur do të thotë të kesh një eksperiencë unike. Eja edhe ti në botën magjike dhe bashkohu me moton tonë.

Jeta është dicka e mrekullueshme…

LeFutur ofron 10% zbritje për anëtarët e Kartës Rinore Evropiane.

Produktet nga LeFutur krijojnë emocione unike, ja disa sugjerime nga LeFutur për dhuratat e këtij fundviti.

 

Ora Tigan me vezë

Ska dhuratë më të bukur se ky tigan për një guzhinjer.

 

Time-Fries-Clock

 

Mbajtëse Celsash “Emoji”

 

s-l1600

 

Ylber antistres

Ky është një produkt super antistres. Sidomos kur flet në telefon. Duhet ta provosh që ta kuptosh.

 

GG72

 

 

Jastik si kaktus

Ahhh, sikur edhe kaktusi të ishte kaq i butë.

15621721_1309665129085527_3564116009027710516_n

 

Shapka me emoji 37-42

Emoji është kudo tek LeFutur. Tashmë në variantin e shapkave.

s-l300

 

Vizitoni faqen lefutur.al për të parë të gjitha produktet.