Home / Histori Suksesi / Stiveni anëtar i Kartës Rinore, merr pjesë në Eventin Rinor Europian (EYE) organizuar nga Parlamenti Europian

Stiveni anëtar i Kartës Rinore, merr pjesë në Eventin Rinor Europian (EYE) organizuar nga Parlamenti Europian

Në datat 9 – 10 Qershor 2023 Stiveni anëtar i Panelit Rinor EYCA, mori pjesë në Eventin Rinor Europian (EYE), organizuar nga Parlamenti Europian në Strasburg, Francë. Ky event mblodhi plot 12 mij të rinj nga e gjithë Europa dhe më gjerë, për të diskutuar çdo aspekt që ndikon në aktivizmin rinor (inteligjenca artificiale, politikat e jashtme, paqja dhe siguria).
Eksperienca e vyer e eventit më madhor Europian të vitit i shërbeu Stivenit jo vetëm për të zgjeruar njohuritë mbi çështjet e lartpërmendura, por edhe për të sjellë një frymë të re në komunitetin që e rrethon dhe te të rinjtë shqiptarë.
Eventi e frymëzoi për të vazhduar më fort misionin e tij, ku të gjithë qëndrojmë së bashku sup më sup e të bashkuar nga vendosmëria e përbashkët për të ndërtuar një të ardhme më gjithëpërfshirëse dhe të qëndrueshme.