Home / Njoftime dhe Aktivitete / Qendra Youth Act zhvillon aktivitetin me temë “Vizitë në Shtëpinë e të Moshuarve, Tiranë”

Qendra Youth Act zhvillon aktivitetin me temë “Vizitë në Shtëpinë e të Moshuarve, Tiranë”

Sot në datë 10.05.2019, në “Shtëpinë e të Moshuarve, Tiranë”,  Qendra Youth Act në kuadër të projektit “ Fuqizimi i të Rinjve nëpërmjet Mobilitetit dhe Kartës Rinore Evropiane”, zhvilloi aktivitetin me Temë: “Vizitë në Shtëpinë e të Moshuarve, Tiranë”.

Të pranishëm në këtë aktivitet së bashku me stafin e Youth Act ishin dhe 20 nxënës nga shkollat: “Andon Zako Çajupi”, “Besnik Sykja”, “Sandër Prosi”, “Petro Nini Luarasi” dhe “Ismail Qemali”.

Gjatë këtij aktiviteti  të moshuarit patën mundësinë të diskutojnë me nxënësit mbi tema të ndryshme si dhe nuk munguan këshillat për të ardhmen e tyre.  Në përfundim të vizitës u dhuruan gjithashtu disa libra për të moshuarit e pranishëm si dhe për Shtëpinë e të Moshuarve, Tiranë.

Ky projekt është financuar nga Bashkimi Europian dhe mbështetur nga Partners Albania for Change and Development në kuadër të projektit “Youth Bank Hub for Western Ballkan and Turkey”. Qëllimi i këtij projekti është ndërgjegjësimi i të rinjve mbi aktivitetet vullnetare si dhe rritje kapacitetesh nëpërmjet trajnimeve të ndryshme.

Shikoni gjithashtu

Aplikoni për të qenë pjesë e Jurisë Rinore të Festivalit të Filmit PUNTO DE VISTA

Çfarë ka në të për ju? Jeni adhurues i filmave dokumentarë dhe po kërkoni një …