Home / Njoftime dhe Aktivitete / Projekti i Kartes Rinore, zhvillohet aktiviteti: Sport per te gjithe

Projekti i Kartes Rinore, zhvillohet aktiviteti: Sport per te gjithe

Qendra jofitimprurëse Youth Act, në kuadër të projektit me AMSHC “Karta rinore evropiane – si një mjet për fuqizimin e vullnetarizmit rinor”, zhvilloi ne datën 12 qershor, 2015 në resortin “National Sport-Park” aktivitetin:“Sport për të gjithë”, ku 12 të rinj të ndarë në dy skuadra, u ndeshën në volejboll.

Qendra rinore “Youth Act”, zhvillon cdo muaj në datën 12 një aktivitet me pjesëmarjen e të rinjve, si simbolikë e fuqizimit të rolit të rinisë në jetën e vendit, në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Rinisë që është në datën 12 gusht.

U zgjodh pikërisht resorti “National Sport-Park” për të zhvilluar aktivitetin, si një nga bizneset e para që ka firmosur marrëveshjen për të ofruar zbritje cmimesh për të gjithë të rinjtë që mbajnë kartën rinore,

Falenderojmë të gjithë të rinjtë pjesëmarrës në këtë aktivitet si dhe AMSHC që e bëri të mundur atë.

sktivitet_vollry_1 sktivitet_vollry_2 sktivitet_vollry_3 sktivitet_vollry_4 sktivitet_vollry_5 sktivitet_vollry_6 sktivitet_vollry_7 sktivitet_vollry_8 sktivitet_vollry_9 sktivitet_vollry_10 sktivitet_vollry_11 sktivitet_vollry_12 sktivitet_vollry_13 sktivitet_vollry_14