Home / Njoftime dhe Aktivitete / Internship në Komitetin e Bretton Woods, Uashington

Internship në Komitetin e Bretton Woods, Uashington

 

Mundësi Internshipi në Komitetin e Bretton Woods në Uashington, DC, USA

  • Afati i fundit për të aplikuar: 30 Prill 2017
  • Vendi: Shtetet e Bashkuara.

Komiteti Bretton Woods, është rrjet jo partiak e qytetarëve të shquar global, e cila punon për të demonstruar vlerën e bashkëpunimit ekonomik ndërkombëtar dhe për të nxitur bashkëpunimin e fortë, institucionet efektive Bretton Woods si force për mirëqënien globale.

Komiteti kërkon ndihmën e 2-3 praktikantëve për cdo simestër për të mbështetur programin e Komitetit. Individët të cilët duan të fitojnë një sërë eksperiencash dhe të mësojnë më shumë për individët dhe organizatet për formimin e së ardhmes së institucioneve financiare ndërkombëtare janë të lutur të aplikojnë.

Vendi: Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Përfitimet: Praktiantët do të paguhen 500 $.

Pranueshmëria

  • Studentë të  diplomuar për biznes ndërkombëtar, financë, ekonomiks, shkenca politike, ose fusha të tjera të ngjashme që kanë :
  • Eksperiencë zyre të mëperparshme.
  • Ndërgjegjje të shëndetshme për kompaninë, aktorët qeveritar , dhe organizata të tjera të përfshira në financën, tregtinë dhe zhvillimin global.
  • Natyrë vetë-drejtuese dhe të tregojë detyrat e shumta me mbikqyrje minimale.
  • Të tregojë përsosmëri në aftësinë e komunikimin të folur dhe të shkruar në Anglisht
  • Njohuri shumë të mira në MS-Office, Njohuria  e medias sociale, Drupak dhe / ose HTML  bazik , do të jenë një plus por jo domosdoshmësi.

 Procesi i aplikimit

Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë një CV, një letër përshkruese drejtuar Melisa Smith, Menaxhere e Zyrës, dhe një letër të përgjithshme (max 2 faqe) me email në adresën [email protected] .

Ju lutem përfshini se kur dëshironi të filloni dhe datën e përfundimit dhe sa orë në javë do të mund  të punoni.

Afati i fundit për të aplikuar: 30 Prill 2017

Më shumë info