Home / Njoftime dhe Aktivitete / Internship në Brno, ÇEKI – Erasmus StartUp

Internship në Brno, ÇEKI – Erasmus StartUp

KoPlac Logo Colors

Organizata pritëse: KoPlac

Afati i fundit i aplikimit: 2016-07-11

Informacion i përgjithshëm

Kohëzgjatja : 3 Muaj 

Angazhimi: Me kohë të plotë

Kriteret:

Aftësi të mira në gjuhën angleze

Studime të larta në : Dizajn, Administrim Biznesi, Shkenca kompjuterike & IT

Përshkrimi

 A dëshironi të drejtoni vetë ju biznesin tuaj? A keni një ide se për çfarë do të doni të punoni?

Përfitoni nga program I financimit të Erasmus plus dhe përdorini këto fonde për të filluar biznesin tuaj!

We at KoPlac will work similarly to an incubator, we´ll help you shape your idea, further develop it and find other team members from countries all over Europe who are interested in cooperating with you to realize it.

 

Kompania KoPlac do të punojë në mënyrë të ngjashme në një incubator, për të formuluar idenë tuaj ta zhvilloni atë më tej  dhe  të gjeni anëtarët e tjerë të ekipit nga vende të ndryshme të  Evropës të cilët janë të interesuar të bashkëpunojnë me ju për të realizuar idenë që ju keni.

Nëpërmjet KoPlac, ju jo vetëm që do të realizoni praktikën tuaj ndërkohë që në të njëjtën kohë  do të punoni mbi idenë e vlerësuar, por ju do të keni akses në burimet KoPlac si edhe do të keni kontakte me  të gjithë ekspertët e rrjeteve ndërkombëtare, të cilët do të ndajnë njohuritë dhe  përvojën e tyre  me të gjithë praktikantët !

Informacione të rëndësishme!

Do të mblidhen të gjitha të dhënat nga formularët që ju do të gjeni më poshtë , kështu që ju lutemi të merrni parasysh se është thelbësore për  procesin e rekrutimit  të plotësoni të gjithë dokumentin dhe të dërgoni një video motivuese për veten tuaj!

Aplikimi:

Ju lutem, plotësoni formularin e aplikimit dhe bashkangjisni një CV tuajën në adresën [email protected]  Më pas regjistroni një video për veten tuaj (përshkrim të shkurtër, hobitë tuaja, pse ti dëshiron të shkosh në këtë internship, gjëra interesante për veten, çdo informacion që ti dëshiron të ndash me rekrutuesit) videoja duhet të jetë maksimumi 2 minuta.  Opsioni më I mirë për të dërguar videon është duke përdorur  adresën http://www.edisk.cz/en .

Ky mjet ju lejon për të ndarë video tuaj në një mënyrë vërtetë të lehtë. Ju mund të regjistroni videon telefon celular ose me kompjuterin tuaj.

Formulari I Aplikimit : https://docs.google.com/a/bic-rtd.cz/forms/d/1zEIZLF4TXK3GoeA8DT1_bC9y9OO96gjvgKnjZk311hs/