Home / Njoftime dhe Aktivitete / Dhurohen 300 Karta Rinore , në gjimnazin “Raqi Qirinxhi”, Korcë

Dhurohen 300 Karta Rinore , në gjimnazin “Raqi Qirinxhi”, Korcë

IMG_0678

Stafi i ‘Youth Act Albania‘ në datën 24 Shkurt, ishte në qytetin e Korcës për të dhuruar 300 “Karta Rinore Evropiane”, në kuadër të projektit “Shkolla Qëndër Komunitare”.Nxënësit e shkollës së mesme ” Raqi Qirinxhi” ishin të pranishëm për të tërhequr kartat e tyre por dhe për të marrë informacion më të detajuar për avantazhet kartës.

Të gjithë të rinjte treguan interes për mundësitë e aktivizimit që Karta Rinore i ofron, pjesëmarrjes së tyre në projekte dhe konkurse rinore, gjithashtu dhe informacion për trajnime dhe bursa brenda dhe jashtë vendit.

Korca është tashmë pjesë e qyteteve që mbështesin Kartën Rinore Evropiane, duke ofruar zbritje cmimesh për të gjithë të rinjtë të pajisur me këtë kartë.

 

MARS 2, 2016 në 11:35