Home / Njoftime dhe Evente / Arti i Menaxhimit

Arti i Menaxhimit

13435386_1088844677845511_7179175191881829298_nNë kuadër të projektit “Innovation HUB” zhvillohet ditën e Premte me datë 17 Qershor ne orën 10:00 ne ambientet e Innovation HUB aktiviteti me temë : ” Si te krijosh nje ide startup-i.

Lutem konfirmoni pjesmarrjen ne addresen e E-mail- it:

e.hasimi@umb.edu.al
+355692635347

Faleminderit!