Home / Njoftime dhe Aktivitete / Apollo Resort

Apollo Resort

IMG_0070

Apollo Resort ofron 40% zbritje për të gjithë të rinjtë te pajisur me Kartën Rinore Evropiane.

Adresa: Kyparissia, Messinia, Kyparissia. Greqi

Web: www.apollo-hotel.gr

Web 2: www.europeanyouthcard.gr/offers/apollo-resort-art-hotel