Home / Njoftime dhe Aktivitete / Aktivitet me temë “Të rinjtë flasin”!

Aktivitet me temë “Të rinjtë flasin”!

Ju duhet të jeni anëtarë të Kartës Rinore Evropiane për të parë Bursat, Kurset dhe Trajnimet!

Jeni anëtarë të Kartës Rinore? Log in këtu

Për t'u bërë anëtar i Kartës Rinore, Aplikoni këtu