Home / Kurse dhe Trajnime / Vizitë studimore në Finlandë: “Zhvillimi i punës Rinore Dixhitale”

Vizitë studimore në Finlandë: “Zhvillimi i punës Rinore Dixhitale”

Ju duhet të jeni anëtarë të Kartës Rinore Evropiane për të parë Bursat, Kurset dhe Trajnimet!

Jeni anëtarë të Kartës Rinore? Log in këtu

Për t'u bërë anëtar i Kartës Rinore, Aplikoni këtu