Home / Kurse dhe Trajnime / Trajnimin Profesional në JAVA

Trajnimin Profesional në JAVA

Qëndra Didaktike Irisoft – Starton për ju Trajnimin Profesional në JAVA për të gjithë ata që duan të mesojnë, të avancojnë në këtë gjuhë programimi mund të bëhen pjesë e këtij trajnimi për tu formuar me tepër. Ky kurs starton nesër në orën 11 : 00 . Te gjithë të interesuarit mund të kontaktojnë në numrat : 0695252625, 0672888893, 0694097040.
Ju mirëpresim!