Home / Kurse dhe Trajnime / Trajnim prezantues FALAS 1 Ditor

Trajnim prezantues FALAS 1 Ditor

Trajnim prezantues FALAS 1 Ditor me temë: “Marketingu dixhital dhe ai në rrjetet sociale”

Dita: E shtunë më 04.08.2018 ora 11.00 pranë ambjenteve të Irisoft Education.

Të interesuarit janë të lutur të konfirmojnë pjesëmarrjen në email: [email protected] ose cel: 0672888893