Home / Kurse dhe Trajnime / Trajnim praktik 1 ditor : “Teknikat e suksesshme të raportimit dhe dokumentimit”

Trajnim praktik 1 ditor : “Teknikat e suksesshme të raportimit dhe dokumentimit”

Tema: “Teknikat e suksesshme të raportimit dhe dokumentimit”

Përshkrimi:
Në procese pune dhe angazhimesh të tjera, kur të përfshin dhe ben konfuz rutina dhe flukset, si rrjedhojë e mungesës së njohurive të dokumentimit dhe raportimit të duhur, shpesh nuk arrin ta provosh dot angazhimin, përkushtimin dhe rezultatet e punës së bërë. Për këtë arsye trajnimi do të trajtojë modele, formula dhe teknika që çdokush pavarësisht mbingarkesave dhe flukseve, të mund të dokumentojë punën në menyrën e duhur dhe të raportojë në menyrë profesionale arritjet dhe rezultatet në punë.

Zhvillimi: E shtunë më 03.03.2018 ora 10.30
Vendi i zhvillimit: IRISOFT EDUCATION
Pjesëmarrësit pajisen me certifikatë

Të interesuarit për informacion shtesë dhe për konfirmimin e pjesëmarrjes janë të mirëpritur të kontaktojnë në :
Email: [email protected]
Cel: 0672888893