Home / Kurse dhe Trajnime / Trajnim praktik 1 ditor me temë: “Si të zhvillojmë një intervistë pune të suksesshme”

Trajnim praktik 1 ditor me temë: “Si të zhvillojmë një intervistë pune të suksesshme”

Trajnim praktik 1 ditor me temë:
“Si të zhvillojmë një intervistë pune të suksesshme”

Përshkrimi:
Intervista e punës është deçizive për suksesin apo dështimin në punësim. Ajo shërben si pikëtakim i parë dhe i rëndësishëm me punedhenesin i cili kërkon dhe pret të nxjerrë disa konkluzione nga profili i secilit kandidat, të barazpeshojë avantazhet e aplikantëve dhe në fund të vendosë për punësimin enjërit prej tyre. Për të qenë një kandidat konkurues dhe potencial si dhe për tu futur në prioritetet e përzgjedhjes së punëdhënësit tuaj është e rëndësishme të njiheni me disa teknika, procese dhe strategji që ndiqen nga burimet njerëzore dhe punëdhënësit të cilat do ju ndihmojnë të realizoni një intervistë shumë të suksesshme pune.

Zhvillimi: E shtunë më 17.03.2018 ora 10.30
Vendi i zhvillimit: IRISOFT EDUCATION
Pjesëmarrësit pajisen me certifikatë

Të interesuarit për informacion shtesë dhe për konfirmimin e pjesëmarrjes janë të mirëpritur të kontaktojnë në :
Email: [email protected]
Cel: 0672888893