Home / Kurse dhe Trajnime / Trajnim praktik 1 ditor me temë: “Kontabiliteti në praktikë, problematikat dhe zgjidhjet”

Trajnim praktik 1 ditor me temë: “Kontabiliteti në praktikë, problematikat dhe zgjidhjet”

Trajnim praktik 1 ditor me temë:

“Kontabiliteti në praktikë, problematikat dhe zgjidhjet”

Përshkrimi:
Shumë kompani kanë problematika të mëdha në mënyren e strukturimit dhe organizimit të financës duke u bërë jorrallëherë pre e gjobave nga inspektime të caktuara. Mungesa e një sistemi të konceptuar sipas standarteve për një mirëfunksionim të proceseve të punëve brenda financës bën që shumë kompani ta gjejnë veten pakthim në faliment. Për ti paraprirë kësaj situate nëpërmjet ndërtimit të një sistemi pune, identifikuar si duhet problematikat dhe për të gjetur dhe ofruar zgjidhjet optimale, ju mirëpresim në trajnim.

Zhvillimi: E shtunë më 17.03.2018 ora 14.00
Vendi i zhvillimit: IRISOFT EDUCATION
Pjesëmarrësit pajisen me certifikatë

Të interesuarit për informacion shtesë dhe për konfirmimin e pjesëmarrjes janë të mirëpritur të kontaktojnë në :
Email: [email protected]
Cel: 0672888893