Home / Kurse dhe Trajnime / Trajnim praktik 1 Ditor me temë: “Gjuha e trupit” dhe suksesi i garantuar

Trajnim praktik 1 Ditor me temë: “Gjuha e trupit” dhe suksesi i garantuar

Trajnim praktik 1 Ditor me temë:

“Gjuha e trupit” dhe suksesi i garantuar

Përshkrimi:

Në jetën tonë të përditshme jemi te detyruar të hyjmë në komunikim me njerëz të ndryshëm. Ne të gjithë u japim rëndësi të madhe fjalëve dhe premtimeve të tyre dhe nuk arrijmë të çkodojmë “Gjuhën e trupit” të tyre e cila na thotë “hapur” se çfarë mendojnë për ne dhe problemin tonë. Si ta kuptojmë personin që kemi përballë vetëm nga një dorështrëngim? Si ta kuptojmë se personi tjetër po flirton me ne? Si te dukemi më terheqës? Që të arrini të çkodoni këto mesazhe të gjuhës së trupit ju duhet vetëm të ndiqni trajnerin, specialistin e gjuhës së trupit në Shqipëri Fon Ilia.

Zhvillimi: E shtunë më 24.02.2018 ora 14.00
Vendi i zhvillimit: IRISOFT EDUCATION
Pjesemarresit pajisen me certifikatë

Të interesuarit për informacion shtesë dhe për konfirmimin e pjesëmarrjes janë të mirëpritur të kontaktojnë në :

Email: [email protected]
Cel: 0672888893