Home / Kurse dhe Trajnime / Trajnim praktik 1 ditor FALAS me temë: “Si të zhvillojmë një intervistë pune të suksesshme”

Trajnim praktik 1 ditor FALAS me temë: “Si të zhvillojmë një intervistë pune të suksesshme”

Ju duhet të jeni anëtarë të Kartës Rinore Evropiane për të parë Bursat, Kurset dhe Trajnimet!

Jeni anëtarë të Kartës Rinore? Log in këtu

Për t'u bërë anëtar i Kartës Rinore, Aplikoni këtu