Home / Kurse dhe Trajnime / Trajnim “Pjesëmarrja e të Rinjve, Demokracia dhe Politikat Rinore”

Trajnim “Pjesëmarrja e të Rinjve, Demokracia dhe Politikat Rinore”

Ju duhet të jeni anëtarë të Kartës Rinore Evropiane për të parë Bursat, Kurset dhe Trajnimet!

Jeni anëtarë të Kartës Rinore? Log in këtu

Për t'u bërë anëtar i Kartës Rinore, Aplikoni këtu