Home / Kurse dhe Trajnime / Trajnim online për të rinjtë Bloger dhe Vloger

Trajnim online për të rinjtë Bloger dhe Vloger

Ju duhet të jeni anëtarë të Kartës Rinore Evropiane për të parë Bursat, Kurset dhe Trajnimet!

Jeni anëtarë të Kartës Rinore? Log in këtu

Për t'u bërë anëtar i Kartës Rinore, Aplikoni këtu