Home / Kurse dhe Trajnime / Trajnim: Media dhe Informacioni | Tallinn, Estoni

Trajnim: Media dhe Informacioni | Tallinn, Estoni

Trajnim: Media dhe Informacioni

Vendi: Tallinn, Estoni

Datat: 28 -30 Gusht 2019

Afati i fundit për të aplikuar: 10 Korrik 2019

Data e përzgjedhjes: 25 Korrik 2019

Përshkrimi: 

Nëse jeni të interesuar për filluar një projekt tuajin në lidhje me Median dhe Informacionin, lajmet e rreme dhe sigurinë dixhitale, ky është moment juaj për të aplikuar!

Salto ka iniciuar një projekt mbi Median dhe Informacionin dhe është duke krijuar një serë aktivitetesh dhe burime për të përmirësuar aftësitë e të rinjve, aktivistëve të rinj dhe punonjësve të rinj.

Ne datat 28-30 Gusht 2019, (dita e mbërritjes do të jetë data 27 gusht), rreth 40 pjesëmarrës do të bëhen sëbashku në Tallinn për të takuar ekspertë të medias, mësuar më shumë rreth Medias dhe Informacionin Literacy, ndarë idetë dhe eksperiencat, dhe zhvilluar idetë e tyre për projekte të cilat mund të bëjnë diferencën!

Pjesëmarrësit do të mësojnë teknikat, dhe do të sjellin projekt ide të dobishme, praktike dhe kreative mbi konceptin e Medias dhe Informacionit Literacy. Ata të cilët kanë idetë e tyre do t’i zhvillojnë ato dhe  dhe planifikojnë rritjen dhe shancet për mbështetje financiare të projektit. Programi do të zhvillohet sëbashku me Agjensitë Kombëtare, këshilltarët e Erasmus +, ekspert të Medias dhe Inofrmacionit Literacy.

Qëllimi i këtij projekti është të frymëzoj secilin prej pjesëmarrësve, njoftoj se cfarë është Media dhe Informacioni Literacy dhe të mbështet dhe inkurajoj të rinjtë të zhvillojnë projekte të tilla cilësore.

Për më shumë informacion rreth kësaj thirrje kliko këtu

Akomodimi dhe ushqimi

Ky trajnim është i mbështetur nga Erasmus+: Programi Rinia në Veprim. Organizimi dhe shpenzimet e akomodimit dhe ushqimit do të mbulohen nga SALTO PI për pjesëmarrësit e përzgjedhur.

 

Kontakto për pyetje: Meelika Hirmo

E-Mail: [email protected]

Telefon: +3725041258

Përpara se të aplikoni ju duhet të kontaktoni me Agjensinë Kombëtare në vendin tuaj për të marrë informacion nëse ju jeni të lejuar të aplikoni, për rimbursimin e shpenzimeve dhe të njiheni me rregullat e trajnimit.

Shpenzimet:

Ky trajnim është i mbështetur nga Erasmus+: Programi Rinia në Veprim. Nëse ju do të përzgjidheni për këtë event, akomodimi dhe shpenzimet e udhëtimit do të mbulohen nga Agjensia Kombëtare (NAs):  https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/help/national-agencies/ ose SALTO PI.

Ju lutemi të kontaktoni  Erasmus + në vendin tuaj ose SALTO PI për të mësuar më shumë rreth detajeve financiare, dhe si te planifikoni rezevimin e fluturimit tuaj dhe rimbursimit të shpenzimeve të udhëtimit.

Nëse ju jeni nga një vend tjetër ndryshe nga Erasmus+: Programi Rinia në Veprim, ju lutem kontaktoni SALTO PI për më shumë detaje rreth shpenzimeve finaciare.

Apliko këtu!